Inschrijving Isomode Management ochtend gestart

17 januari 2019
Na het succes van afgelopen jaren organiseert Isomode dit jaar opnieuw de management-ochtend voor bestuurders, directeuren en bovenschoolse ict'ers. Dit jaar met als onderwerp: de implementatie van Digitale Geletterdheid.
Tijdens deze ochtend zal Olaf de Groot, specialist op dit gebied, alle deelnemers meenemen in de verplichting voor scholen en besturen om straks digitale vaardigheden te implementeren. Hoe je dat doet en waar je op moet letten; heeft hij voor ons uitgewerkt.

Het programma voor die ochtend:

Digitale geletterdheid in het curriculum
 
Digitale geletterdheid is straks een verplicht onderdeel van het nieuwe Nederlandse curriculum. Naast 8 andere deelgebieden is daar het afgelopen anderhalf jaar hard aan gewerkt.
De volgende stap is dan aan de besturen, scholen, directeuren, b-ict'ers en bovenal leerkrachten. Hoe zorg je ervoor dat jouw leerkrachten ictbekwaam genoeg zijn om digitale geletterdheid integraal aan te bieden in de dagelijkse lespraktijk? Waar kun je als directeur en bestuurder op sturen?
Tijdens deze ochtend weet u (eindelijk) waar het bij digitale geletterdheid om draait, wordt u op de hoogte gehouden van de landelijke ontwikkelingen en krijgt u diverse handvatten om aan de slag te gaan op verschillende niveaus.
 
09:00 - 9:30       Introductie Digitale Geletterdheid
09:30 - 10:00     Hoe 'Digitaal Geletterd' bent u?
10:00 - 11:00    Wat zit er in het nieuwe Curriculum en wat doet u al?   
11:15 - 12:00    aan de slag met Digitale geletterdheid. Leren van anderen en vertalen naar eigen situatie.

Er is geen specifieke voorkennis nodig over dit onderwerp; iedereen gaat met concrete handvatten naar huis.

De inschrijving is inmiddels gesloten. 
Terug
Print